Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΒΑΡΗ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 63-68 (31-36)

   Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το Ανδρικό μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Βάρη σε μία αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους οι οποίοι κινδύνευαν με υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά για την ομάδα μας ήταν το παιχνίδι που έκλεινε τις επίσημες υποχρεώσεις μίας πετυχημένης χρονιάς αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο, η οποία είχε εξασφαλιστεί 3 αγωνιστικές πριν το τέλος.
   Παρά το κακό ξεκίνημα και την διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 14 πόντους υπέρ των γηπεδούχων  προς το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου , στα 2 τελευταία λεπτά οι παίχτες μας βρήκαν λύσεις στην επίθεση και με την γνωστή προσπάθεια στην άμυνα έκλεισαν την διαφορά στους 5 πόντους. Το 2ο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα μας που έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και έβγαλε στο παρκέ όμορφες συνεργασίες. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή όπως και πέρσι στους τελευταίους αγώνες του Γιάννη Τιτάκη που με 1/1 τρίποντα και 1/2 βολές 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δεν επέτρεψε στην ομάδα της Βάρης να πλησιάσει στο σκόρ κρατώντας  διαφορά ασφαλείας.Φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην οικογένεια του Παννεαπολικού και το γιορτάζουμε όλοι , με τους πόντους του να πανηγυρίζονται με ενθουσιασμό από τους παίκτες μας και όσους ακολούθησαν την ομάδα στο κλειστό της Βάρης!
  Κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο καλάθι του βενιαμίν της αποστολής και μέλους του Παιδικού μας τμήματος Π. Σιδηρόπουλου ,  εκπρόσωπος της νέας γενιάς του Παννεαπολικού η οποία έχει κι άλλα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες στο μέλλον!
Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε παίκτες και διοίκηση να τραγουδούν στ αποδυτήρια του γηπέδου με μπουγέλα από τα οποία δεν γλύτωσε κανείς..
Πολλά μπράβο στους αθλητές και τους προπονητές μας για την φετινή επιτυχία η οποία και θα εορταστεί στην Φιέστα που ετοιμάζει η διοίκηση μαζί με τον κόσμο μας στις 13 Μαίου στο κλειστό Καραμπίνι.


ΒΑΡΗ (ΠΑΓΙΔΑΣ - ΓΟΛΕΝΗΣ) : ΚΑΡΑΤΖΑΣ 12,ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ 19, ΒΙΔΑΚΗΣ 9(1), ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ 5, ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ 10, ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ 8

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ) : ΛΟΥΚΗΣ 11(1), ΤΙΤΑΚΗΣ 4(1), ΤΣΟΜΙΔΗΣ 4, ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 20, ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ 6, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΣΤΕΦΑΝΗΣ 4, ΣΙΡΟΓΛΟΥ 6, ΠΑΠΠΑΣ 4, ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ 5, ΠΑΡΑΔΙΑΣ, ΖΗΣΗΣ 2






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου