Κυριακή 19 Μαΐου 2013

H ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Β' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α




  Mε την γιορτή για την άνοδο στην Β' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α  ολοκληρώθηκε η χρονιά στο κλειστό γήπεδο Καραμπίνη. Μια γιορτή για τους αθλητές που και φέτος έδωσαν τα πάντα εντός παρκέ για να επιτύχουν την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο της ομάδας μας , αλλά και ευκαιρία για τους προπονητές και την διοίκηση μακρυά πλέον από το άγχος του δύσκολου πρωταθλήματος να περάσουν ευχάριστες στιγμές το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαίου.Ο κόσμος της ομάδας ήταν και πάλι εκεί για να χειροκροτήσει την ομάδα που έδωσε αρκετές χαρές σε όσους την παρακολούθησαν με τον τρόπο που αγωνίστηκε αλλά και με το τελικό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο από την άνοδο στην Β Κατηγορία.



  Η εκδήλωση ξεκίνησε με διπλό των ακαδημιών του Παννεαπολικού με τους γονείς στην εξέδρα να παρακολουθούν μια πραγματική "μάχη" ανάμεσα στους "'Ασπρους" και τους "Βυσσινί" . Στο τέλος του προπονητικού διπλού όλοι χειροκρότησαν τα παιδιά και τον προπονητή Β. Αντωνουσάκη για το προπονητικό διπλό που χάρισε όμορφες στιγμές στους θεατές.


   Η συνέχεια ανήκει στο ανδρικό τμήμα και όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας με την  φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και το Εφηβικό τμήμα του Ιωνικού Νικαίας το οποίο και ευχαριστούμε για την συμμετοχή του στην εκδήλωση μας.
Από την αρχή φάνηκε η διάθεση των παικτών μας να ευχαριστηθούν το παιχνίδι , τα συστήματα μπήκαν στο περιθώριο και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών που κάθε φορά βρίσκονταν στο παρκέ με τους συμπαίκτες  και τους προπονητές που κάθονταν στον πάγκο είχαν κυρίαρχο ρόλο στην αναμέτρηση. Και ενώ κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το σκορ οι αθλητές μας στο τελευταίο δίλεπτο με ανατροπή πήραν και την νίκη που μικρή σημασία έχει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Στο τέλος του παιχνιδιού ακολούθησαν οι βραβεύσεις με την ομάδα μας να προσφέρει τιμητική πλακέτα  στην διοίκηση του Ιωνικού για την άνοδο του Ανδρικού της στην Β Εθνική κατηγορία.
Στην συνέχεια παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περιόδο 2012-2013  ο αθλητής μας Νίκος Σιρόγλου. Σε μία όμορφη χειρονομία η διοίκηση του Ιωνικού παρέδωσε στον πρόεδρο του Παννεαπολικού κ. Κανδύλη κύπελλο για την άνοδο της ομάδας μας.
   Η εκδήλωση έκλεισε με συμβολικά βραβεία για όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές και τον Γενικό αρχηγό όπως  ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα πέτυχαν όλοι μαζί φέτος στο τμήμα. Οι φωτογραφίες και το τραγούδι παικτών-προπονητών-διοίκησης και κόσμου έκλεισαν την εκδήλωση με ξεχωριστό τρόπο με το ραντεβού ν' ανανεώνεται για την επόμενη σεζόν!










  



Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη κος Ιωακειμίδης όπως και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κος Νικολάκης. 
Η διοίκηση του Παννεαπολικού ευχαριστεί  τους Προπονητές του Ανδρικού Κανδύλη Θέμη και Τιτάκη Ιωάννη όπως και όλους τους παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στο ρόστερ και συννέβαλαν στην άνοδο της ομάδας μας .
   Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους επίσημους χορηγούς του Σωματείου που φέτος στάθηκαν δίπλα μας και είχαν την δική τους συμβολή σ αυτήν την επιτυχία , όπως και τους αθλητές και τους γονείς των τμημάτων υποδομής που πάντα ήταν δίπλα στο Ανδρικό μας και βοήθησαν εξίσου σημαντικά γεμίζοντας το γήπεδο, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας!
Το ταξίδι συνεχίζεται σας θέλουμε όλους δίπλα μας......ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου