Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

OI ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Σε συμφωνία με τους προπονητές για την νέα αγωνιστική περίοδο έχουν καταλήξει τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα στο Ανδρικό παραμένει ο Θέμης Κανδύλης με τον Γιάννη Τιτάκη οι οποίοι θα καθοδηγήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α .Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο κλειστό Καραμπίνι.
Το Εφηβικό τμήμα έχει αναλάβει ο Νίκος Σιρόγλου ο οποίος συνεχίζει τις προπονήσεις και δίνεται έμφαση  σε συγκεκριμένους τομείς από τώρα πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Στο παιδικό παραμένει προπονητής ο Βαγγέλης Αντωνουσάκης ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη σεζόν καλείται να συνεχίσει την καλή δουλειά στο τμήμα. Οι βάσεις έχουν μπει και η δουλειά συνεχίζεται.
Στις ακαδημίες γι άλλη μία χρονιά προπονητής παραμένουν οι δύο προπονητές που και την περασμένη περίοδο είχαν τα αντίστοιχα τμήματα. Ο Ηλίας Αντιπάτης ο οποίος θα συνεχίσει το πλάνο δουλειάς του για τις υποδομές με κύριο μέλημα την εκμάθηση και την ανάπτυξη των βασικών στοιχείων του μπάσκετ και ο Βαγγέλης Αντωνουσάκης που θα έχει την επίβλεψη των μικρότερων ηλικιών που θα προετοιμαστουν κατάλληλα για να γνωρίσουν  το άθλημα.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου