Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 91-85 (39-46)

Σ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με αντίπαλο την Βουλιαγμένη. Τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι είχαν οι επιθέσεις και από τις δύο ομάδας και όχι η άμυνα κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ. Οι παίκτες μας από την αρχή μπήκαν με διάθεση και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με καλές επιθετικές συνεργασίες με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να προηγούμαστε με 46-39.
 Με την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου άρχισαν τα "περίεργα"...Ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου κόλλησε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε χρόνος , ούτε σκορ ούτε και 24άρι. Το πρόβλημα στα μέσα του δεκαλέπτου διορθώθηκε εν μέρει με τον πίνακα να δείχνει μόνο το σκορ και τα ομαδικά φάουλ. Οι συνεχείς διακοπές έδωσαν πολύτιμες ανάσες στους γηπεδούχους που μ αυτόν τον τρόπο έμειναν κοντά στο σκορ. Και ενώ οι παίκτες μας φανερά εκτός ρυθμού κράτησαν το παιχνίδι μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού πρωταγωνιστές έγιναν οι διαιτητές της αναμέτρησης. Χαρακτηριστική εικόνα ο τραυματισμός αθλητή μας ο οποίος  έμεινε στο παρκέ την ώρα της επίθεσης μας για 10 δευτερόλεπτα και ενώ οι παίχτες της Βουλιαγμένης πήραν το ριμπάουντ και έφυγαν προς την επίθεση οι διατητές σταμάτησαν το παιχνίδι μόνο για να υποδείξουν ....αμυντικό φάουλ και 2 ελεύθερες βολές . Πολλά παράπονα για το τελευταίο 3 λεπτο και την διαφορετική αντιμετώπιση των παιχτών μας σε φάσεις που έκριναν το παιχνίδι.
Πρωταγωνιστές στο γήπεδο πρέπει να είναι οι παίκτες των δύο ομάδων και κανένας άλλος, συνεχίζουμε παρά τις δυσκολίες...Ευχαριστούμε όσους μας ακολούθησαν και στην Βουλιαγμενη.
Επόμενος αγώνας με τον Πρωτέα Βούλας εντός έδρας.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καίσαρης): Σκουζής 18(3), Ασλανίδης 3 , Γιαννούλης 31 , Καλούδης 6(2), Παππάς , Ντεροχονεσιάν 22 , Θωμόπουλος 2, Σίννας , Γεωργιάδης 10(1) Τυροκόμος

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης, Τιτάκης) : Σιρόγλου 11(1) Μαυροειδάκος , Λουκής 7(1) Αντιπάτης 9, Αντωνουσάκης 2 , Ρίππης 24(1) , Δαλμυράς 21(1), Θεοδωρικάκος 10 Ανωνόπουλος 2, Παραδιάς , Ζυγομαλάς Ζήσης 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου