Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 64-75 (36-34)

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ Καλλιθέας πήρε το αντρικό μας στο εξ αναβολής παιχνίδι της Δευτέρας εξασφαλίζοντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα ελπίζει στην κατάληψη της 4ης θέσης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες με δυνατές μονομαχίες και εναλλαγές στο σκορ, το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε στους γηπεδούχους που κατάφεραν να πάρουν και διαφορά 7 πόντων, όμως οι καλές άμυνες και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση μας βρήκε στο -2.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο με καμία ομάδα να μην ξεφεύγει, προς το τέλος όμως της τρίτης περιόδου και σε όλο το τέταρτο οι παίκτες μας με διάθεση και πάθος στο παρκέ κατάφεραν να πάρουν το ματς καλύπτοντας και την διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου.
Ο κόσμος που βρέθηκε κοντά μας βοήθησε με τον δικό του γνωστό τρόπο !!!
Σημαντικό επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Αετό Καλλιθέας .

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Αρμένης , Σταρέντζης): Μαστρογιάννης , Μαραγκόπουλος 13 , Λαζαρίδης 13, Κωσταρέλλος 4, Νοίδης 13 , Μυλωνάς 2, Κοθράς 6, Τσιπίδης , Σίννος 13(3) ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης, Τιτάκης) : Σιρόγλου 9, Τσομίδης , Λουκής 9(2), Αντιπάτης 7(1), Αντωνουσάκης , Ρίππης 6, Δαλμυράς 31(4) , Θεοδωρικάκος 6 ,Ζυγομαλάς ,Παραδιάς, Παππάς , Ζήσης 7(1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου