Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤHN OMΑΔΑ JUNIOR '' ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ NEXT GENERATION"

  Το τελευταίο Πα--ννεα-πολικός παρότι είχαμε αρκετές απουσίες λόγω του καλοκαιριού ήταν πιο βροντερό από ποτέ, οι μικροί μας αθλητές μαζί με τους γονείς του βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση η οποία είχε εορταστικό χαρακτήρα. Διαγωνιστικά παιχνίδια και διπλο επίδειξης έκλεισαν την χρονιά σε πολύ ευχάριστο κλίμα για όλους, υπενθυμίζοντας σε όλους πως το Μπάσκετ είναι το άθλημα είναι το ομορφότερο άθλημα και το πιο ξεχωριστό στις μικρές ηλικίες!
   Φέτος στο τμήμα των Junior  έγινε μια προσπάθεια πέρα από τις όποιες προπονήσεις να γίνουν αρκετοί αγώνες έτσι ώστε να μπορούν οι μικροί μας να κάνουν πράξη όσα έμαθαν και η βελτίωση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. 

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς, τόσο γιατί εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ομάδα μας αλλά και για την υπομονή τους σε τυχόν παραλείψεις κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ξέρουμε τον τρόπο και με την κατάλληλη οργάνωση την νέα σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τα τμήματα υποδομής .
 Προσκαλούμε και άλλα παιδια να γνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από την οικογένεια του Παννεαπολικού ,η αγκαλιά του Σωματείου μας είναι ανοιχτή !!
  Σε μια πολύ δύσκολη χρόνια για μας μετά την απώλεια του άνθρωπου που δημιούργησε και αγάπησε όσο λίγα πράγματα αυτη την ομάδα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα...


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου