Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 51-54 (22-25)

Αν μας ζητούσε κάποιος που δεν παρακολούθησε από κοντά το χτεσινό παιχνίδι να δώσουμε ένα τίτλο αυτός σίγουρα θα είχε μέσα την λέξη "βολές", μιας και η ομάδα μας αστόχησε σε αρκετές που σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού.
Σ' ένα πολύ σκληρό ματς το οποίο πήγαινε πόντο- πόντο με μικρό προβάδισμα της μίας ή της άλλης ομάδας όλα έδειχναν πως θα κριθούν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με 13 άστοχες βολές συνολικά (αρκετές στο 4ο δεκάλεπτο) όμως σε εντός έδρας παιχνίδι και από την άλλη μεριά απόλυτη ευστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών για τους φιλοξενούμενους η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς.
Με όπλο την άμυνα που κράτησε την Δάφνη χαμηλά στο σκορ περιορίζοντας τα επιθετικά της ατού η ομάδα μας έβγαλε αιφνιδιασμούς και κρατούσε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η πίεση στο δεύτερο δεκάλεπτο και η ζώνη των φιλοξενούμενων έδωσε ένα μικρό προβάδισμα 3 πόντων στο κλείσιμο του 2ου δεκαλέπτου. Στην επανάληψη καλύτερα προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση της αμυντικής τακτικής των αντιπάλων μας οι παίχτες μας έβαλαν τα σουτ που έπρεπε και άνοιξαν τον ρυθμό με πίεση στην άμυνα με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 2 πόντους υπέρ μας. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το ίδιο σκηνικό μάχες φάση με φάση και ματς για δυνατά νεύρα.
Οι συνεργασίες στην επίθεση που συνεχώς έφθειραν τους φιλοξενούμενους και το bonus των βολών δεν αξιοποιήθηκαν με αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό η ομάδα να κυνηγάει την ανατροπή ,από την άλλη οι παίκτες της Δάφνης ήταν αλάνθαστοι .
Δύο σφυρίγματα πίσω από την σέντρα του γηπέδου  στα τελευταία 2 λεπτά αμφισβητήθηκαν έντονα , ενώ  γενικότερα υπάρχουν παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα μας από τον Α διαιτητή .
Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πείσμα για την συνέχεια , πιστεύουμε πως η συνέχεια θα ναι καλύτερη.
Επόμενος αγώνας στο Μοσχάτο με την ομάδα του Λέοντα.



ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης , Τιτάκης): Χαραλαμπίδης 4, Βουρνάς , Τριανταφύλλου 4, Αντιπάτης 1,  Αντωνουσάκης 6, Γιαννακής 3(1) , Νεδέλκος 12, Θεοδωρικάκος 5, Βούζης , Παγάνης , Μαρής 6

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Τάσος , Ζάλιαρης): Ρουμάνι 8 , Μπάκας 8, Ρούσσης 1, Φλέγκας 14 , Αλεξανδρόπουλος 8(2) ,  Μαστρογιάννης 2 Παπαδόπουλος 3(1) Παπάζογλου 6 , Παπανικολάου , Μπενιαμίν 2, Μετάί 2 , Ελενίτσας 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου