Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 70-51 (37-24)

Για την δεύτερη αγωνιστική του Β Γύρου η ομάδα μας πήρε τους δύο βαθμούς και την νίκη με αντίπαλο τον Σαρωνικό παραμένοντας έτσι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα μας πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση , με μόνη εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου η παρουσιάσαμε κενά στην άμυνα κυρίως ξεκινώντας κάπως νωθρά το ματς. Στην συνέχεια οι παίκτες μας ανέβασαν στροφές και με την διαφορά σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους απέδωσαν καλό μπάσκετ με διάθεση και συνεργασίες.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών και κάθε αγωνιστική είναι όλο και περισσότερος , δημιουργώντας και πάλι μια ισχυρή έδρα!
Επόμενο παιχνίδι το ντέρμπι  εκτός έδρας την Δευτέρα 8/2 με την πρώτη στην βαθμολογία Δάφνη Αγ, Δημητρίου.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: (Κανδύλης, Τιτάκης ): Χαραλαμπίδης 12 , Μαυροειδάκος. 1, Τριανταφύλλου ,9 Αντιπάτης 10,Βουρνάς  4,    Γιαννακής ,3(1) Νεδέλκος  24(5), Κυριακού , Βούζης , Σιδηρόπουλος,  Δανασής  ,6 Μάρης 2
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ:(Καβάσιλας,  Δαχρετζής ): Σιρόγλου 12, Σαρρής. 1, Κάτσικας 9(1), Γαϊτάνος  2, Μπακάλης Βαγγέλης 8(2),   Κουνάδης  11,   Μπακάλης Στέλιος 5, Κάτσας 1,  Τσαντές 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου