Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ : ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ 77-72(39-36)

Φιέστα ανόδου με νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας με αντίπαλο τα Ταταύλα που επίσης θα αγωνίζονται στην Β Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α του χρόνου , νίκη η οποία έδωσε και την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα στο ανδρικό μας.
Μια υπέροχη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας να χειροκροτεί όλα όσα πέτυχε η ομάδα μας που επιστρέφει ένα χρόνο μετά στην Β Κατηγορία.
Με όπλο  το πολύ καλό κλίμα και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις το αποτέλεσμα ήρθε δικαιώνοντας την προσπάθεια όλων!
Καθοριστικός ο δεύτερος γύρος που έδωσε αέρα με μεγάλες νίκες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας , δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας που κλείδωσε την άνοδο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό , τους προπονητές μας και τον κόσμο που μας στηρίζει και είναι δίπλα μας!!!Ευχαριστούμε!!!!


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης , Τιτάκης): Χαραλαμπίδης 15(2) Τριανταφύλλου 3(1), Αντιπάτης 13(1) , Γιαννακής 9(1) , Βουρνάς , Μαυροειδάκος 2, Νεδέλκος 10(2) , Θεοδωρικάκος 13(1) Βούζης 4, Σιδηρόπουλος Δανασής 6 Μαρής 2
ΤΑΤΑΥΛΑ (Σιταράς) Νικολόης 18, Κουρής 5(1) Μοντζακόφκσι 15, Χιουτακάκος 19, Γιαχαλής , Κουζηνόγλου 2, Παδουβάς 4, Κάβουρας 2, Κατσούρης 4, Σιταράς 3





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου