Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΜΕΝΟΥΝ ΝΕΑΠΟΛΗ!!!

Μετά την επιτυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην Β Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α ο σχεδιασμός ξεκίνησε με τις ανανεώσεις των παικτών που συνέβαλλαν στην επιτυχία  και με ζητούμενο να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα στο τμήμα , που αποτέλεσε και το βασικό όπλο για την άνοδο.
Έτσι λοιπόν με τα βυσσινί θα αγωνίζονται και του χρόνου οι : 

1)Χαραλαμπίδης Μάριος 


Play maker , θα καθοδηγήσει και φέτος την ομάδα μας  με την εμπειρία και  την ποιότητά του , τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις και μυαλό σ ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β.










2)Θεοδωρικάκος Γιάννης



Power forward, αρχηγός της ομάδας  αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας , στην φυσική του θέση φέτος στο 4 θα προσφέρει ταχύτητα και δυναμισμό στην άμυνα αλλά και σκοράρισμα τόσο κοντά όσο και μακρυά από την ρακέτα.







3)Γιαννακής Χρήστος



Small forward , από τους πλέον παλαιότερους κι αυτός  αφού έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην ομάδα μας , οι αμυντικές ικανότητές του απέναντι σε χαρισματικούς σκόρερ και οι επιθετικές αρετές του θα έχουν μεγάλη συμβολή στα δύσκολα ματς.







4)Τριανταφύλλου Αλέξανδρος



Guard, για δεύτερη χρονιά στο ρόστερ μας με όπλο του το σουτ από μακρινή απόσταση αλλά και την δημιουργία στην επίθεση θα συμβάλει τόσο στο παιχνίδι ανοιχτού γηπέδου όσο και απέναντι σε κλειστές άμυνες.






5)Βουρνάς Αλέξανδρος



Power forward, δεύτερη χρονιά στην ομάδα μας , δυναμικός με πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων κοντά στο καλάθι και αποτελεσματικός στο γρήγορο παιχνίδι θωρακίζει την ρακέτα μας τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.








6)Μαρής Κωνσταντίνος



Guard , για δεύτερη χρονιά αγωνίζεται ως νέος , η ταχύτητα ο δυναμισμός και το πάθος με το οποίο αγωνίζεται χρειάζονται και φέτος σε μια δυσκολότερη κατηγορία , οι απαιτήσεις της ανεβάζουν το επίπεδο και απαιτείται  δουλειά κι επιμονή. Σίγουρα ξεκινάει με παρακαταθήκη τις παραστάσεις της περσινής χρονιάς για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.





7) Σιδηρόπουλος Παναγιώτης



Center , από το εφηβικό της ομάδας μας με συμμετοχή και πέρσι στους αγώνες και τις προπονήσεις , η διάθεση και τα πλούσια φυσικά προσόντα του είναι στα συν , σοβαρότητα ,δουλειά γρήγορη προσαρμογή στα αγωνιστικά πλάνα του τμήματος και της κατηγορίας θα δώσουν ρόλο στην χρονιά.




Σ' ένα ρόστερ όπως το φετινό με 7 άνδρες στην δωδεκάδα και 5 θέσεις  νέων ανοίγει ο δρόμος για τα παιδιά των τμημάτων Παίδων και Εφήβων να χτυπήσουν την πόρτα του Ανδρικού.
Ήδη με τους προαναφερθέντες και τα μεταγραφικά αποκτήματα στο Ανδρικό θα συμμετέχουν από το εφηβικό μας οι :

Φορτάτος Νίκος (Play maker ) και Κυριάκου Παναγιώτης (small forward) , ενώ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και της χρονιάς  θα προστεθούν και άλλα παιδιά που θα διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ. 

Οι προπονητές μας Κανδύλης Θέμης και Τιτάκης Ιωάννης συνεχίζουν για 10η χρονιά μαζί στο Ανδρικό , θέλουν να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παρουσιάσει καλό Μπάσκετ διατηρώντας την επιτυχημένη συνταγή της περασμένης σεζόν. 

                                                      Κανδύλης Θέμης    Τιτάκης Ιωάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου