Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Διατροφή και παιδιά, πόση σημασία πρέπει να δώσουμε στις μέρες μας, η γνώμη του ειδικού στο θέμα και συνεργάτη της ομάδας μας σε τέτοια ζητήματα κ. Πάνου Καπέλλου :
 







Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί προυπόθεση για την καλή νοητική,πνευματική,σωματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μας ιδιαίτερα στη σχολική ηλικία,όπου οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες .Ο ρόλος των γονιών σε αυτό το θέμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα  αφού το παιδί καταναλώνει ότι ψωνίζει και βάζει στο ψυγείο η οικογένεια. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη ποιότητα της τροφής αλλά και με τη ποσότητα! Σημαντικό ρόλο έχουν οι δάσκαλοι και οι προπονητές των παιδιών ως προς την ενημέρωση για την δημιουργία μιας συνήθειας , με σωστές διατροφικές αναλογίες τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Σε μια εποχή που το 70% των παιδιών παρουσιάζουν αυξημένο βάρος και παχυσαρκία η άθληση και η διατροφικές συνήθειες πρέπει να μπουν ψηλά στην ζωή μας .Πολύ απλά η καλύτερη επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας που είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε είναι η σωστή διατροφή που θα προσφέρει προστασία της υγείας τους , ευεξία και δύναμη αποφεύγοντας έτσι τυχόν προβλήματα και ασθένειες!
 


Με δεδομένο πως άσκηση και σωστή διατροφή πάνε μαζί, είναι και λογικό ένα παιδί το οποίο αθλείται να χρειάζεται περισσότερη διατροφική υποστήριξη επειδή το σώμα του πέρα απ την ανάπτυξη έχει και περισσότερες ενεργειακές απαιτήσεις!

ΚΑΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΟΣ,ΡΕRSONAL AND BODY TRAINER,Διατροφικές συμβουλές για όλες τις κοινωνικές ομάδες,μυική ενδυνάμωση,αποκατάσταση τραυματισμών,προετοιμασία αθλητών.
Αισχύλου 1 Νίκαια τηλ 210-4829883 6948796615

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου