Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ : ΒΟΥΖΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Δύο επιστροφές που κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν και εσωτερικές μεταγραφές έχουμε για την νέα σεζόν στο ανδρικό μας, ο λόγος για τους :

1) Λευτέρη Βούζη , μετά από μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Β Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε με την φανέλα του Σύλλα Αιδηψού όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις αγωνιζόμενος στην θέση 4 , απέκτησε εμπειρίες και παραστάσεις από ένα διαφορετικό πρωτάθλημα ενώ κατάφερε να είναι από τις σημαντικότερες μονάδες της ομάδας του . Παίκτης από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας επιστρέφει ένα χρόνο μετά  αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να πάρει σημαντικό ρόλο με τις ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.


2)Νίκος Δανασής ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ενώ αγωνίστηκε  μόνο σε ένα παιχνίδι την φετινή χρονιά , έρχεται για να δώσει ταχύτητα και οργάνωση από την θέση του play maker . Ουσιαστικά η 2η χρονιά του στην ομάδα μας αφού ήταν μέλος της πάλι στην Γ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α την χρονιά της ανόδου στην Β κατηγορία έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει πολλά.




Δύο νέα παιδιά που έχουν την εμπειρία από αντρικό πρωτάθλημα και τις δυσκολίες του επιστρέφουν με διάθεση , τους ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου