Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Νέος Συνεργάτης ο προπονητής Πάνος Ράλλιος!

Ο Σύλλογος μας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πάνο Ράλλιο ο οποίος θα είναι μέλος του Προπονητικού Team της Ανδρικής μας ομάδας ενώ και η εμπειρία του στον τομέα της ατομικής βελτίωσης των αθλητών θα βοηθήσει και το πλάνο των τμημάτων υποδομής για την επόμενη χρονιά.
Έχει εργαστεί με επιτυχία ως προπονητής στα τμήματα υποδομής  Πορφύρα, Δάφνης Δαφνίου , Δία Χαιδ., Εσπέρου και Αιγάλεω με αρκετές διακρίσεις σε ομαδικό επίπεδο τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο , ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι επιτυχίες του  στον τομέα της ατομικής βελτίωσης παιχτών που έχουν δουλέψει μαζί του και κατάφεραν να ενταχθούν στην Εθνική ομάδα σε διάφορες κατηγορίες ηλικιών.
Η φιλοσοφία του να στηρίζει τους νέους αθλητές που είναι το μέλλον του αθλήματος αλλά και του Συλλόγου μας αλλά και ο  προσανατολισμός  στην ενσωμάτωση και εξέλιξή τους σε υψηλότερα επίπεδα ταιριάζει απόλυτα μ΄αυτή του Σωματείου μας. 
Η παρουσία του στο Ανδρικό μας έρχεται να δυναμώσει το Προπονητικό Τeam με το τμήμα να λειτουργεί στα πρότυπα μεγαλύτερων κατηγοριών . 
Η συνεργασία του με τους Coach Kανδύλη Θέμη και Τιτάκη Γιάννη θ' αλλάξει επίπεδο όχι μόνο στο Ανδρικό μας που είναι η βιτρίνα του Συλλόγου αλλά και στα τμήματα υποδομής που είναι το μεγάλο Κεφάλαιό μας για τα επόμενα χρόνια!
Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Παννεαπολικού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου