Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Α.Σ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 56-58 (31-33)

  Με νίκη ξεκίνησε το νεοφώτιστο στην Β Κατηγορία τμήμα Ανδρών του συλλόγου μας με αντίπαλο τον Φοίνικα στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα στο κλειστό Σαλπέας του Πειραιά.
Πρεμιέρα σε μία δύσκολη έδρα με μία παραδοσιακά δυνατή ομάδα της κατηγορίας και νίκη που ήταν και το ζητούμενο για μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και είχε όλα τα συστατικά ενός Ντέρμπι με εναλλαγές στο σκόρ νίκη με ανατροπή και το τελευταίο σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο να είναι άστοχο από την ομάδα του Φοίνικα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό κ βρήκε την ομάδα μας συγκεντωμένη να πηγαίνει στ' αποδυτήρια με +2. Το τρίτο δεκάλεπτο παραλίγο να αποδειχτεί καταστροφικό αφού ο Φοίνικας έχτισε μια διαφορά 7 πόντων υπέρ του .
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το δεκάλεπτο της αντεπίθεσης με καλές άμυνες και διαφορά που έπεφτε σταδιακά, μεγάλα σουτ στην λήξη των επιθέσεων έδωσαν ψυχολογία για την ανατροπή και την νίκη.Η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά αλλά πάντα μια νίκη στην πρεμιέρα έχει την σημασία της.
Την ομάδα ακολούθησε ο 6ος παίχτης της που από την εξέδρα έκανε αισθητή την παρουσία του, στο τέλος χειροκρότησε και τις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους.
Ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προφήτη Ηλία στα Καμίνια την Δευτέρα 30/9 και το τοπικό ντέρμπι με την Νίκαια την Πέμπτη εντός έδρας.
 
ΦΟΙΝΙΚΑΣ(ΠΟΤΟΥΛΙΔΗΣ): ΔΑΝΑΣΗΣ 2,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 2,ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 6(1), ΔΕΒΕΖΟΓΛΟΥ 8(1), ΡΕΠΠΑΣ 15, ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ 4, ΓΕΡΑΝΙΟΣ 2, ΘΩΜΑΣ 5(1), ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ 12(1)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ(ΚΑΝΔΥΛΗΣ- ΤΙΤΑΚΗΣ) : ΣΥΡΟΓΛΟΥ 7(1),ΛΟΥΚΗΣ 5(1),ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 7(1), ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ,ΡΙΠΗΣ 9,ΔΑΛΜΥΡΑΣ 22(4), ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΠΑΡΑΔΙΑΣ, ΖΗΣΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου