Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - Ε.Α ΝΙΚΑΙΑΣ 70-62 (27-27)

Νίκη για το ανδρικό μας στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα της ΕΑΝ στο κλειστό Καραμπίνι σ ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα,δύναμη,πάθος,εναλλαγές στο σκορ και κόσμο που γέμισε το γήπεδο.
Το ματς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας αφού τα λάθη και ο εκνευρισμός σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού κυριάρχησαν, με την Νίκαια να εκμεταλεύεται την κακή εικόνα της ομάδας μας και να προηγείται μέχρι και 10 πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου.Στο τελευταίο 3 λεπτο όμως οι παίχτες μας άλλαξαν την εικόνα της ομάδας και έφεραν το ματς στα ίσια (27-27).
Αποφασισμένοι για την νίκη  με ενέργεια στην άμυνα και καλές επιθετικές επιλογές έφεραν την διαφορά στο +14  στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου η οποία είχε φτάσει ακόμα και τους 20 .
Στο τέλος του παιχνιδιού οι αντίπαλοι μας με 3ποντα εκμεταλεύτηκαν την αστοχία μας στις βολές  και έριξαν την διαφορά.
Ο κόσμος μας άλλη μια φορά ήταν εκεί και πανηγύρισε στο τέλος την νίκη με τους αθλητές μας και όπως πάντα χειροκρότησε και την αντίπαλη ομάδα.
Επόμενο παιχνίδι πάλι στην έδρα μας με την Προοδευτική .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ-ΤΙΤΑΚΗΣ) : ΣΥΡΟΓΛΟΥ 12(2),ΛΟΥΚΗΣ 5,ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 2, ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ,ΡΙΠΗΣ 6,ΔΑΛΜΥΡΑΣ 19(1),ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 12, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΠΑΠΠΑΣ,ΖΗΣΗΣ 8

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ(ΑΡΑΠΗΣ-ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ):ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ5,ΚΑΡΑΤΖΗΣ 5(1),ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ 2,ΝΤΩΝΗ 8(1),ΙΩΑΝΝΙΔΗ 13(2),ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 6,ΜΑΡΓΕΤΗΣ 9(1), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 9(2),ΚΑΡΤΖΟΓΛΟΥ 4,ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ,ΓΑΛΙΤΗΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου