Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Με το δεξί ξεκίνησε το παιδικό μας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αφού κέρδισε τον τυπικά γηπεδούχο Αρη Νίκαιας στο κλειστό Καραμπίνι.Στο πρώτο δεκάλεπτο που η ομάδα του Βαγγέλη Αντωνουσάκη παρουσιάστηκε αγχωμένη, στην συνέχεια οι παίκτες μας με φοβερή ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ κατάφεραν εύκολα να φτάσουν στο τελικό 46-63. Το τμήμα είναι ακόμα στην αρχή όμως η σκληρή δουλειά συνεχίζεται απ όλους.Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς και φίλους της ομάδας οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και χειροκρότησαν τα παιδιά της ομάδας μας όπως και τους παίχτες του Άρη.
Οι πόντοι των παικτών μας:

Παννεαπολικός:(Αντωνουσάκης) Στεφάνου 7,Τσιτσιριδάκης 2 ,Ψουρούκης, Βούζης, Κυριάκου 22, Σιδηρόπουλος, Λίνας 8(1) , Μεσσήνης Μ 6, Βερικάκης 18, Σιγάλας, Κουκλάκης, Μεσσήνης Α.





Νίκη για τους έφηβους του Νίκου Σιρόγλου με αντίπαλο τον τυπικά γηπεδούχο Αρη Νίκαιας με 55-66.Το παιχνιδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας με αρκετά λάθη και αστοχία να επιτρέπουν στον Αρη να έχει τα ηνία του παιχνιδιού.Στην επανάληψη με σωστό μπάσκετ και πολλές μάχες στην άμυνα η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε , ωραίες συνεργασίες στην επίθεση έδωσαν και το δικαίωμα στην ομάδα μας να πάρει μικρή διαφορά στο σκορ την οποία και διαχειριστικε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ομάδα το επόμενο διάστημα έχει ακόμα να δουλέψει πολλά αλλά μία νίκη όπως η σημερινή δείχνει πράγματα για την ποιότητα του τμήματος.
Οι πόντοι των παικτών μας:

Παννεαπολικός (Σιρόγλου) :Παγάνης 6π, Χαλκίδης. , Παπαδάκης 17 (1), Στεφανιδάκης 2, Σιδηρόπουλος 16π ,Ζυγομαλλάς, Γκλιάτης12π (4), Χατζηκωνσταντίνου. 4π, Στεφάνου. 9π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου