Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 69-61 (31-40)

  Επιστροφή στις νίκες για το Ανδρικό μας που επικράτησε με 69-61 της Βουλιαγμένης, δύο ακόμα βαθμοί που διατηρούν την ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
  Η ομάδα της Βουλιαγμένης στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή που έλεγχε το παιχνίδι και τον ρυθμό του και με τον Γιάννη Γιαννούλη να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην άμυνά μας κατάφερε να προηγηθεί 9 πόντους στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.
  Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να ανακάμπτει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και όλα έδειχναν πως ξεκινούσε η αντεπίθεση για την νίκη.
  Καλές άμυνες στο τέλος , συνεργασίες στην επίθεση , μεγάλα σουτ και η απαραίτητη βοήθεια από την εξέδρα σφράγισαν την ανατροπή και έδωσαν δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς.
Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη στην Βούλα με αντίπαλο την αήτητη ομάδα του Πρωτέα.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ-ΤΙΤΑΚΗΣ) : ΣΥΡΟΓΛΟΥ 8(2), ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 2 , ΛΟΥΚΗΣ, ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 8(1),ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ 3 , ΡΙΠΗΣ 3, ΔΑΛΜΥΡΑΣ 23, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 16(1), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΒΟΥΖΗΣ , ΠΑΠΠΑΣ, ΖΗΣΗΣ 7

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ(ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ) : ΣΚΟΥΖΗΣ 16(3),ΜΑΡΤΑΚΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 24, ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ 2, ΝΤΕΡΟΧΟΝΕΣΙΑΝ 11(1), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 2 , ΠΟΛΙΤΗΣ 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου