Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Β. - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 56-54(34-23)

Στη Βούλα με αντίπαλο τον αήτητο Πρωτέα το Ανδρικό μας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας με αποτέλεσμα η διαφορά να διατηρείται σε διψήφια νούμερα μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.
Η εικόνα και ο τρόπος παιχνιδιού βελτιώθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα και εκεί που όλα έδειχναν χαμένα στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου το παιχνίδι έγινε ντέρμπι μέχρι το τέλος.Καλές επιθέσεις και μάχες την άμυνα άλλαξαν την ροή του ματς με σκορ τελευταίου δεκαλέτπου στο 7-19 , το τελευταίο σουτ για την ομάδα μας ήταν άστοχο και οι γηπεδούχοι κράτησαν την νίκη.
Άλλο ένα γήπεδο έγινε "έδρα" μας αφού πολλοί φίλοι της ομάδας ακολούθησαν με πούλμαν και χειροκρότησαν στο τέλος τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Πέμπτη με αντίπαλο το Ελληνικό.

ΠΡΩΤΕΑΣ Β.(ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ - ΠΟΔΑΡΑΣ) : ΚΑΠΩΝΗΣ 2, ΓΕΩΡΓΑΡΟΣ 13 , ΣΙΜΟΣ 2 , ΑΘΗΝΙΩΤΗΣ 4, ΚΟΚΑΛΙΑΣ 14, ΒΑΡΔΑΒΑΣ 9 , ΘΩΔΗΣ 6, ΓΑΡΓΑΛΗΣ 2, ΠΕΦΑΝΗΣ 2, ΠΕΤΣΑΣ 2

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ - ΤΙΤΑΚΗΣ) : ΣΥΡΟΓΛΟΥ 8 (2), ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΟΥΚΗΣ , ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 3(1), ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ 2, ΡΙΠΗΣ 11, ΔΑΛΜΥΡΑΣ 17(2), ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 10, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 3 , ΠΑΡΑΔΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΖΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου