Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ 81-69 (41-32)

Σημαντική νίκη για τους Άνδρες εχθές στο κλειστό Καραμπίνι στο εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Τερψιθέας . 
Το ματς είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά με το δεκάλεπτο να βρίσκει την ομάδα μας στο + 8, με καλές επιλογές στην επίθεση απέναντι στην άμυνα ζώνης των αντιπάλων. Στην συνέχεια και στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η Τερψιθέα ισσορόπησε το παιχνίδι  εκμεταλευόμενη τα λάθη στην επίθεσή μας μειώνοντας την διαφορά στους ακόμα και στους 2 πόντους. Ένα μίνι επιθετικό ξέσπασμα και καλές άμυνες στο τελευταίο δίλεπτο του δεκαλέπτου διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου στο  + 9 .Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι έκαναν την τελική τους αντεπίθεση για να γυρίσουν το παιχνίδι όμως και πάλι οι επιθετικές συνεργασίες και η ενέργεια στην άμυνα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού έδωσαν την νίκη και με διαφορά 12 πόντων.Σημαντική βοήθεια γι άλλη μία φορά από τους φιλάθλους μας που ενισχύουν και εκείνοι την προσπάθεια των παικτών μας.
Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη εντός έδρας με τον Πραοφήτη Ηλία.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ(ΚΑΝΔΥΛΗΣ-ΤΙΤΑΚΗΣ) : ΣΥΡΟΓΛΟΥ 11(2), ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΟΥΚΗΣ 2, ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 22(2) , ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΡΙΠΗΣ 9, ΔΑΛΜΥΡΑΣ 15(4), ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 8(1), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΠΑΡΑΔΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ 6, ΖΗΣΗΣ 6


ΤΕΡΨΙΘΕΑ(ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΛΑΤΗΣ): ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 6, ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ 5, ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ 8 , ΚΟΥΡΗΣ 14(4), ΒΑΡΒΑΤΑΚΟΣ 7,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 7(1), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 11, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣ 2, ΖΛΑΤΗΣ 9(3)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου