Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 57-62 (30-24)

Σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νίκαια στο Σελεπίτσαρι που διατηρεί την ομάδα μας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Στο πρώτο μισό του παιχνιδιού και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να προηγηθούν με 6 πόντους.
Στην επανάληψη οι παίκτες μας βρήκαν την συγκέντρωσή τους και τα ψυχικά αποθέματα και παρά την μέτρια εμφάνιση να πάρουν την νίκη και τους δύο πολύτιμους για την συνέχεια βαθμούς.
Σ ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες προσέφεραν όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.
Για άλλη μία φορά ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και ξεχωριστό χρώμα την εξέδρα με τραγούδι για 40 λεπτά και όπως πάντα με κόσμιο τρόπο και άψογη συμπεριφορά παραδίδοντας μαθήματα.......
Επόμενο παιχνίδι στο κλειστό του Κορυδαλλού με αντίπαλο την ομάδα της Προοδευτικής.

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΑΡΑΠΗΣ - ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ) : ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ 6, ΚΑΡΑΤΖΗΣ 21(1), ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ 6, ΝΤΩΝΗ 4, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 6(2), ΚΑΡΤΖΟΓΛΟΥ 5(1)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ( ΚΑΝΔΥΛΗΣ - ΤΙΤΑΚΗΣ ): ΣΥΡΟΓΛΟΥ 13(2),ΤΣΟΜΙΔΗΣ,ΛΟΥΚΗΣ 6(1), ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 9 (2), ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ 4, ΡΙΠΗΣ 10, ΔΑΛΜΥΡΑΣ 13(2), ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΒΟΥΖΗΣ , ΠΑΠΠΑΣ,ΖΗΣΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου