Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 56 - 62 (50-50) (37-17)

Απόδραση από το κλειστό του Κορυδαλλού για το Ανδρικό μας  που πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επικρατόντας της Προοδευτικής στην παράταση με 56-62.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας , οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά και πήραν διαφορά 12 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να σκοράρει μόνο 3 πόντους!!!Νευρικότητα, άγχος και αστοχία σε επιθέσεις με καλές προυποθέσεις (ακόμα και με παραπάνω παίκτες στον αιφνιδιασμό) ,η πολύ κακή άμυνα σε συνδοιασμό με το καλό παιχνίδι των γηπεδούχων έφερε το παιχνίδι στο -20 για εμάς στο τέλος του ημιχρόνου (37-17).
Στην επανάληψη οι παίκτες μας βγήκαν αποφασισμένοι ν αλλάξουν την αγωνιστική  εικόνα  και να παλέψουν μέχρι τέλους το παιχνίδι.Με μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και σωστές επιθέσεις στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έπεσε στο - 10. Και ενώ η αγωνιστική  εικόνα βελτιώθηκε έμενε μόνο η διεκδίκιση του αποτελέσματος, με επιμέρους σκορ 3-13 και καρδιές να σπάνε στα τελευταία 24 δευτερόλεπτα το μάτς οδηγήθηκε στην παράταση.Εκεί με την ψυχολογία στα ύψη από την μεγάλη ανατροπή ήρθε η νίκη και οι 2 πολύτιμοι βαθμοί.
Μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο μας που βρέθηκε δίπλα μας και βοήθησε τους παίχτες μας ακόμα και όταν η ομάδα έδειχνε να μην πατάει καλά στο παρκέ..Ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες σίγουρα άλλη μια φορά,ευχαριστούμε...
Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον ΟΚΕ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ): ΜΟΜΤΣΟΣ 7, ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ 2, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 19(1), ΠΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 5(1), ΑΔΡΑΜΗΣ 6(2), ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 8, ΤΖΟΒΑΡΑΣ 9(3)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ(ΚΑΝΔΥΛΗΣ - ΤΙΤΑΚΗΣ): ΣΥΡΟΓΛΟΥ 24(3), ΤΣΟΜΙΔΗΣ, ΛΟΥΚΗΣ 11(2), ΑΝΤΥΠΑΤΗΣ 12(2), ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΡΙΠΗΣ 3, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 10, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ 2, ΖΗΣΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου