Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΟΚΕ 78-68(45-31)

Ιδιαίτερο το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την ομάδα του ΟΚΕ , συναισθηματικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα αφού μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ελευσίνα ο "'έφυγε" ο Πρόεδρός μας..
Οι παίκτες μας από την αρχή μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης για το τελικό αποτέλεσμα. Η διαφορά στο σκορ έφτασε και στους 2ο πόντους αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας με πολλές αλλαγές κατέβασε ταχύτητα και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Ελευσίνας να μειώσει  την διαφορά στους 10.
Ο 6ος παίχτης της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου βοήθησε σημαντικά σ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού να κρατήσει ψηλά την διάθεση των παικτών μας .
Επόμενο παιχνίδι η δύσκολη έξοδος στην Γλυφάδα με αντίπαλο την ομάδα της Τερψιθέας .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ - ΤΙΤΑΚΗΣ): ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 4 , ΤΣΟΜΙΔΗΣ 11, ΛΟΥΚΗΣ 8 (2), ΑΝΤΙΠΑΤΗΣ 18(1), ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΡΙΠΗΣ 4 , ΔΑΛΜΥΡΑΣ 20(2), ΘΕΩΔΟΡΙΚΑΚΟΣ 7, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΒΟΥΖΗΣ , ΠΑΠΠΑΣ, ΖΗΣΗΣ 5(1)

ΟΚΕ(ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) : ΑΝΤΩΝΑΡΑΣ 12,ΠΑΤΑΛΑΣ 4,ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ 17(1), ΚΑΡΡΑΣ 16(1), ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ 5(1), ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ 10, ΛΙΩΡΗΣ 4






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου