Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ : ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΑΙΞΩΝΗ 61-50 (37-21)

    Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το Ανδρικό μας με αντίπαλο την Αιξωνή , ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα της Γ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α , και νίκη με 61-50.
Αλλαγμένη η σύνθεση της ομάδας μας με 9 νέους παίκτες σε σχέση με την περσυνή σεζόν και το ζητούμενο ήταν μια καλή αρχή με καλή εμφάνιση και ψυχολογία για την συνέχεια.
Το παιχνίδι όπως αναμενόταν στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά δυνατό με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά με το σκορ να κλείνει με 15-12 υπέρ μας.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αποφασισμένοι με κύριο όπλο την άμυνα και επιμέρους σκορ 22-09 πήραν διαφορά με 16 πόντους στο κλείσιμο του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη αρκετά λάθη στην επίθεση και χαμένα αμυντικά ριμπάουντ επέτρεψαν στην Αιξωνή να επιστρέψει στο ματς και να παλεύει για την επιστροφή .Αρκετές χαμένες βολές κατά τη
διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου δεν άφησαν την ομάδα μας να ξεφύγει.
Με ψυχραιμία στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού η διαφορά πήγε στους 11 όπου ήταν και η τελική διαφορά.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Αιξωνής!
Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθειες των παιδιών.
Επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο την Πέμπτη 24/9 εντός έδρας με την Δραπετσώνα (Β Κατηγορία),
στις 21.30.








ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ Θ. - ΤΙΤΑΚΗΣ Ι.) : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 6 , ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ , ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 14 , ΑΤΙΠΑΤΗΣ 15, ΒΟΥΡΝΑΣ 4 , ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ , ΝΕΔΕΛΚΟΣ 14 , ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 4 , ΔΑΝΑΣΗΣ 2 , ΜΑΡΗΣ 2 , ΒΟΥΖΗΣ , ΚΥΡΙΑΚΟΥ






ΑΙΞΩΝΗ (ΓΚΟΝΟΥΛΟΥ - ΚΛΑΔΗΣ ) : ΚΛΑΔΗΣ Α, ΑΡΦΑΡΙΩΤΗΣ 2 , ΤΕΡΤΙΚΑΣ 2 , ΜΩΡΑΙΤΗΣ 7 , ΚΩΝΣΤΑΣ 10 , ΟΥΖΟΥΝΗΣ Δ 8 , ΚΑΠΠΟΣ 8 , ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Μ 1, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 2 , ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ε , ΖΑΡΒΑΣ 7, ΟΥΖΟΥΝΗΣ Α 3.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου