Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 56-64 (29-29)

 Ήττα για το Ανδρικό μας με 64-56 και αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Κυπέλλου από την Δραπετσώνα.
  Ένα πολύ δυνατό τέστ για την ομάδα μας που αντιμετώπισε ένα σύνολο που θα αγωνιστεί στην Β κατηγορία Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α που αφήνει σε όλους μια γλυκόπικρη γεύση, αφού για 35 λεπτά παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί με καλή εμφάνιση όμως στο τελευταίο 5λεπτο η Δραπετσώνα βρήκε τις λύσεις για την ανατροπή και την νίκη.
   Συγκεκριμένα μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι υπήρχε ισορροπία στο σκορ με μικρό προβάδισμα 3 πόντων για την ομάδα μας με 42-39 (ημίχρονο 29-29) ,με όπλο την καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση η αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου έδωσε προβάδισμα μέχρι και 9 πόντους.
  Στο τελευταίο 5λεπτο η Δραπετσώνα αντέδρασε και με μεγάλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων (4 ) έκανε την ανατροπή και πήρε το διπλό , χαρακτηριστικό το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου με 14-25 . Στο διάστημα αυτό η  ομάδα μας έχασε την συγκέντρωσή της  στην άμυνα και δεν κατάφερε σε κρίσιμες επιθέσεις να πάρει το μέγιστο.
   Απομένουν λίγες μέρες μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 9/10 με τους Κυρίαρχους εντός έδρας , με σκληρή δουλειά να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες.


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης, Τιτάκης ): ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 12 , ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ  , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΝΤΙΠΑΤΗΣ 7 , ΒΟΥΡΝΑΣ 4 ,  ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 3(1), ΝΕΔΕΛΚΟΣ 12(1) , ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ(1), ΒΟΥΖΗΣ 1, ΠΑΓΑΝΗΣ, ΔΑΝΑΣΗΣ 5 , ΜΑΡΗΣ 7

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Καλλιπολίτης , Παππάς) : ΒΑΡΛΑΣ 9(2) , ΑΡΜΑΝΙΔΗΣ 10(2), ΣΙΝΝΟΣ 26(5), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 6,  , ΣΑΡΑΝΤΗΣ  7 , ΤΣΕΛΕΚΟΣ 5,  ΚΑΜΑΡΑΣ 1 ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου