Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ : ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 56-60 (29-26)

Παρά την καλή εμφάνιση και την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας απέναντι στην Δραπετσώνα που αγωνίζεται στην Α κατηγορία Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α , ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Ένα παιχνίδι παρόμοιο με το περσινό μεταξύ των δύο ομάδων , με την ομάδα μας να κυριαρχεί στο παρκέ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να "κλέβουν" το παιχνίδι στο τελευταίο δίλεπτο.
Ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ μετά από πολύ καλή άμυνα που οδήγησε στην ισσοφάριση και 2 λάθη στην επίθεση  επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πάρουν την νίκη .
Σαφώς βελτιωμένη η ομάδα μας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με αρκετά και καλά στοιχεία , όπως αυτό των συνεργασιών σε άμυνα και επίθεση .
Έχουμε μια  βδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ερμή Πειραιά με σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών μας!


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης , Τιτάκης):  Χαραλαμπίδης Μαρ. 9, Τριανταφύλλου 5(1) , Φορτάτος , Γιαννακής 9(3) , Γουρνάς 8, Βουρνάς , Χαραλαμπίδης Ελευθ. 12, Θεοδωρικάκος 5(1) , Παπούλης , Σιδηρόπουλος 2, Παπαγιαννακόπουλος 2, Μαρής 4(1) 

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Καλλιπολίτης Παππάς) :Πετρόπουλος , Αρμανίδης 11, Σίνος 20(3), Καρελάς 6(1) Μούστα 2, Περζικιανίδης 6(1)Κατσούρης 13(2) , Χεργκελετζής 2, Τσουκάτος , Ραλλάκης Χ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου