Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Θεοδωρικάκος : Με την ίδια συνταγή!!!





Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Ανδρών το επίσημο blog της ομάδας μας φιλοξενεί τις δηλώσεις του Αρχηγού μας Γιάννη Θεοδωρικάκου.
Από τους πιο παλιούς αθλητές μας καθώς προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας έχει αγωνιστεί στις υψηλές κατηγορίες της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α τόσο με τον Σύλλογό μας όσο και με την Νεανική Εστία Μεγάρων και ΑΕ Ρέντη, σήμερα αρχηγός μας και από τους διακριθέντες την περσινή σεζόν με την άνοδο στην Β κατηγορία.
Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του :

Ερ . : Γιάννη είσαι από τους παλαιότερους παίχτες της ομάδας μας και αρχηγός, μίλησέ μας για το μυστικό της επιτυχημένης περσινής χρονιάς παρά το άσχημο ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές.

Γ.Θ.: Η αλήθεια είναι πως η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα.
Το ρόστερ είχε αλλάξει σ' ένα πολύ μεγάλο ποσοστό , οπότε γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα χρειαζόμασταν παραπάνω χρόνο για να ''δέσει'' η ομάδα! Θα έλεγα όμως ότι ήμασταν και άτυχοι σε μερικά παιχνίδια.
Το μυστικό ήταν ότι η ομάδα χτίστηκε στα πρότυπα της παρέας και αυτό μερικές φορές κάνει την διαφορά σ' αυτές τις κατηγορίες!Δεν μας πήρε από κάτω...Συνεχίσαμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και συμφωνήσαμε πως μόνο εμείς μπορούσαμε ν' ανατρέψουμε την κατάσταση.
Έτσι κι έγινε , καθώς όταν οι νίκες ήρθαν η ομάδα απελευθερώθηκε , έπαιξε καλό μπάσκετ και ήρθε και η άνοδος στο τέλος της σεζόν.

Ερ : Ποια η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα της Β Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α ;

Γ.Θ. : Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα και δυνατά των τελευταίων ετών!
Όλες οι ομάδες δείχνουν να έχουν ενισχυθεί και με παίχτες υψηλότερων κατηγοριών, ακόμα και εθνικών! Επίσης η αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος με τα play off και play out θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα. Νομίζω πως όλα αυτά θα δώσουν κίνητρο σε όλες τις ομάδες να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές.

Ερ : Τι έχει αλλάξει στο φετινό ρόστερ σε σχέση με την περασμένη χρονιά και τι να περιμένουμε φέτος στο γήπεδο από την ομάδα μας ;

Γ.Θ : Η διαφορά με το περσινό ρόστερ  έχει να κάνει πως φέτος ήρθαν παιδιά έμπειρα από υψηλές κατηγορίες έτσι ώστε να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Παράλληλα θα δούμε και νεότερους αθλητές να έχουν ρόλο στην ομάδα.
Η συνταγή του "Μία ομάδα, μία παρέα , μία οικογένεια" δεν αλλάζει οπότε και φέτος να περιμένετε μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα βγάζει υγεία μέσα κι έξω από το γήπεδο!

Ερ : Γιάννη έχεις ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας και έχεις ακολουθήσει την διαδρομή ως το Ανδρικό μας, φέτος βλέπουμε αρκετά νέα παιδιά να συμμετέχουν στο τμήμα.
Τι θα έλεγες γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την διαδρομή αυτή σε όσους θέλουν να πάρουν την ευκαιρία και να συμμετέχουν πιο ενεργά στο ρόστερ;

Γ.Θ : Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο που φέτος θα έχουν ενεργό ρόλο στο Ανδρικό μας. Αυτό που θα ήθελα να τους πω εγώ και όλα τα παιδιά που έχουμε συμμετοχή σε Ανδρικά τμήματα χρόνια , είναι να μην σταματήσουν να δουλεύουν στις προπονήσεις ακούγοντας τους προπονητές τους αλλά και τους πιο έμπειρους συμπαίκτες τους που έχουν την θέληση να τους βοηθήσουν. Να έχουν υπομονή και να μην είναι βιαστικοί να πάρουν την ευκαιρία τους.
Από κει και πέρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα και την νοοτροπία του καθενός πως θα την εκμεταλλευτεί , άλλωστε υπάρχουν παραδείγματα νέων παικτών που από πέρσι έχουν πάρει ευκαιρία και με σκληρή δουλειά φέτος έχουν μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα μας και αποτελούν παράδειγμα.

Ερ : Τι θα ήθελες να πετύχεις την νέα χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες ;

Γ.Θ. : Οι στόχοι οι δικοί μου δεν διαφέρουν από τους στόχους της ομάδας, όλοι θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς , να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια και ότι είναι να έρθει στο τέλος θα ναι για καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου