Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΟΚ Ν.ΣΜΥΡΗΣ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 45-61 (21-28)

  Διπλό στη Νέα Σμύρνη για την ομάδα μας αφού προσπέρασε το εμπόδιο του ΑΟΚ Νέας Σμύρνης παρά το νωθρό ξεκίνημα του 1ου δεκαλέπτου.
Παιχνίδι αρκετά σκληρό με πολλά φάουλ στο όριο του αντιαθλητικού στο πρώτο δεκάλεπτο δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να ξεφύγει στο σκόρ. Ίδια εικόνα και στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου με την ομάδα μας να βρίσκει συγκέντρωση και λύσεις με αποτέλεσμα την διαφορά των 7 πόντων στο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ακόμη πιο σκληρό παιχνίδι από  τους γηπεδούχους οι οποίοι προσπάθησαν να κατεβάσουν την διαφορά και να παρασύρουν την ομάδα μας στο δικό τους ρυθμό.
Η ψυχραιμία και η υπομονή των παικτών μας αύξησε την διαφορά στους 11 πόντους και στο τελευταίο δεκάλεπτο την ανέβασε  ακόμα παραπάνω μέχρι και το +18  με την νίκη να έρχεται ως φυσικό επακόλουθο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού σε όλη την διάρκειά του ήταν ιδιαίτερα σκληρό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει και ο απαιτούμενος ρυθμός.
Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον ΓΑΣ  Ελευσίνας.




AΟΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) :Αποστόλου 4 , Μυλωνάς 4, Καβούρης , Πελέκης 4, Δομένικος 4, Γιαννακόδημος Ηλ. 10, Καλογερόπουλος 7, Μπανιώτης 4 , Γιαννακόδημος Α. 4, Καρούζος 4



ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης Τιτάκης) Χαραλαμπίδης 17(2), Τριανταφύλλου 2 Αντιπάτης 14(1), Γιαννακής 3(1), Βουρνάς 7 Μαυροειδάκος , Νεδέλκος 6 , Θεοδωρικάκος 10(1), Βούζης , Κυριάκου, Δανασής 4, Μαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου