Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΡΕΝΤΗ 77-73 (40-35) (69-69)

Κερδίζοντας και το άγχος η ομάδα μας κατάφερε να πάρει στην παράταση το παιχνίδι με την ΑΕ  Ρέντη. Άλλο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα μας στο τέλος να είναι αυτή που πανηγύρισε την νίκη , σε αντίθεση με τις προηγούμενες 2 αγωνιστικές .
Μουδιασμένοι ξεκινήσαμε τα πρώτα 17 λεπτά με κενά στην άμυνα τα οποία διορθώσαμε 3 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου με αποτέλεσμα το μικρό προβάδισμα των 5 πόντων.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα σχεδόν ίδια  με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει και κλείσιμο δεκαλέπτου με προβαδισμα για τους φιλοξενούμενους.
Τα 35 λεπτά ζώνης των φιλοξενούμενων αυτή την φορά δεν προβλημάτισαν την επίθεσή μας να βρει τρόπους προς το καλάθι αλλά η αστοχία στις βολές δε μας επέτρεψαν να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Ενώ η άμυνα μέχρι εκείνο το σημείο  δεν ήταν αυτή που έπρεπε, 2 λεπτά πριν το τέλος όλα άλλαξαν,  η πίεση έφερε το ματς στους 2 πόντους στα 35 δεύτερα πριν το τέλος , χρειάστηκε μία καλή επίθεση για το 69-69 και μία καλή αμυνα για να πάει το παιχνίδι στην παράταση. 
Με πάθος και συγκέντρωση από την αρχή του έξτρα 5λέπτου οι παίκτες μας ολοκλήρωσαν την ανατροπή πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη.
Επόμενος αγώνας εκτός έδρας στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον ΑΟΚ Ν.Σμύρνης.


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης Τιτάκης) Χαραλαμπίδης 18, Τσομίδης Αντιπάτης , Γιαννακής 2, Αντωνουσάκης 2, Μαυροειδάκος 6, Νεδέλκος 26 , Θεοδωρικάκος 18, Βούζης , Κυριάκου, Δανασής 5, Μαρής
 

ΑΕ ΡΕΝΤΗ (Σώχος, Μπέλλος) : Δουσερμετζής 17(1) , Δρακόπουλος 22(1) , Κοτρότσος 5(1) , Καβούρης 11, Γεωργακίου , Παπαγεωργίου 3(1) , Μπίχτας , Παπαδόπουλος 8(1) Ρουσουνέλλος 6(2) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου